Ωδείο Ουρσουλινών Δελασάλ


Η Ελληνογαλλική Σχολη Ουρσουλινών, θέλοντας να δώσει στους μαθητές της τη δυνατότητα να ενταχθούν στο επίσημο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και να πιστοποιούν κάθε χρόνο τις γνώσεις τους, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τις μουσικές σπουδές τους μελλοντικά, ίδρυσε, στο Νέο Ψυχικό στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου- Λυκείου, το έτος 2021, ωδείο με τον τίτλο "Ωδείο Ουρσουλινών-Δελασάλ".

Το ωδείο μας, έχει εξασφαλίσει επίσημη άδεια από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και το Υπουργείο Πολιτισμού.

Το Ωδείο Ουρσουλινών-Δελασάλ άνοιξε τις πόρτες του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί παιδιά και ενήλικες που αγαπούν τη μουσική! Σκοπός μας είναι να παρέχουμε μουσική εκπαίδευση υψηλής ποιότητας που οδηγεί σε πιστοποιημένους τίτλους σπουδών από το Υπουργείο Πολιτισμού, με προγράμματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες και την ηλικία κάθε μαθητή.

Θα διδάσκονται όλα τα μουσικά όργανα κλασικής και σύγχρονης μουσικής, θα υπάρξουν μουσικά σύνολα, παραστάσεις, διαγωνισμοί με απόκτηση υποτροφιών.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΩΔΕΙΟ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ ΔΕΛΑΣΑΛ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ - ΣΟΝΙΑ ΜΙΛΕΝΚΟΒΙΤΣ - ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μουσικολόγος και πολυβραβευμένη διεθνούς φήμης μονωδός Όπερας με πολυετή συνεργασία, ως πρωταγωνίστρια στην Εθνική Λυρική Σκηνή , το Μέγαρο Μουσικής και το Ηρώδειο… Πρώην καθηγήτρια Μελοδραματικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκης και συνεργάτης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Voice Coach ( Rock School of London και Trinity College ) για προετοιμασία Εξετάσεων και Διπλωμάτων.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η μικρή μας ορχήστρα!


ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΓΙΑ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Τα νέα μας! Ξεκινήσαμε τα μαθήματα του βιολοντσέλου!Καλή αρχή !!!

Η καλή ομαδική συνεργασία είναι απολύτως απαραίτητη για τα παιδιά μας! Γνωρίζοντας τα οφέλη που μπορούν να έχουν από αυτή, σας προτείνουμε τη συμμετοχή του παιδιού σας , στα μουσικά σύνολα του ωδείου μας!