Καλώς ήρθατε στο Νέο Λύκειο της Σχολής!

Καλώς ήρθατε στο Νέο Λύκειο της Σχολής!

Μία αποφοίτηση…αλλιώς! 

#MeOramaGiaToMellon

Την Τετάρτη 7.09.22, οι απόφοιτοι της γ’ Γυμνασίου 2021-2022 αποχαιρέτησαν το Γυμνάσιο με μία μικρή καθυστέρηση λόγω των συνθηκών της πανδημίας αλλά ήταν απόλυτα συνεπείς στο ραντεβού τους με το Λύκειο, με το Νέο Λύκειο της Σχολής μας που καλωσόρισε μαζί τους και τους νέους μαθητές της Α’ Λυκείου 2022-2023 με μία όμορφη γιορτή.

Η λέξη «αποφοίτηση» για εμάς σημαίνει ότι κλείνει το βιβλίο του Γυμνασίου και ανοίγει ταυτόχρονα το βιβλίο του Λυκείου, και τα δύο στην ίδια βιβλιοθήκη, δίπλα - δίπλα, για να κουβεντιάζουν για το κοινό τους όραμα και να στηρίζει το ένα το άλλο μέχρι να διαβαστούν όλες οι σελίδες και του Β’τόμου.

Όμορφα συναισθήματα, βραβεία Όσκαρ για τους μοναδικούς και ξεχωριστούς μαθητές μας, χορός και τραγούδι μαζί με πολύτιμες συμβουλές από τις Διευθύνσεις και τους Γονείς ξεπροβόδισαν τους απόφοιτους και τους οδήγησαν στα σκαλιά του Λυκείου.

Η αποστολή όλων μας είναι να τους δούμε ευτυχισμένους και επιτυχημένους σε οποιαδήποτε επιλογή που θα τους βοηθήσει να λάμψουν όπως τα αστέρια για να κάνουν τον κόσμο καλύτερο!


Σχετικά Νέα

Συνέδρια - Διαγωνισμοί

16 Μαρ 2023

ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ

Να εκφράζεις τις ιδέες σου, να επιχειρηματολογείς και να πείθεις … τρεις πράξεις, τρία βραβεία!

Συνέδρια - Διαγωνισμοί

4 Νοε 2022

Kangaroo Global Linguistics - Global Event 2022

Συνέδρια - Διαγωνισμοί

4 Ιουν 2022

Διαθεματική εργασία α’ Γυμνασίου

«Ένα πλαστικό ποτήρι ταξιδεύει»

Συνέδρια - Διαγωνισμοί

8 Απρ 2021

Η Ευρώπη… στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών!